Yepyeni bir franchise modeli ile siz de bir "Chef's İstanbul" açabilirsiniz

Yepyeni bir franchise modeli ile siz de bir "Chef's İstanbul" açabilirsiniz

“Yeni Model Franchise” ile sadece marka isim kullanım hakkı alarak atölyenizi açın, kendi işinizin sahibi olun.

Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi olarak başlattığımız “yeni model franchise” ile kendi ekonomik şartlarınıza uygun koşullarda, kolayca atölyenizi kurup iş sahibi olabilirsiniz_.

2004 yılında İstanbul Taksim, İstiklal Caddesi'nde açılan ve halen İstanbul Taksim'deki merkezinde hizmete devam eden Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi Yemek ve Pastacılık Okulu, bu alanda Türkiye’nin ilk mutfak eğitim hizmeti veren ve kesintisiz olarak 20 yıldır düzenli olarak eğitimlerine devam eden markasıdır.

Kurucusu; gastronomi alanında pek çok ulusal ve uluslararası gıda markasına ar-ge başta olmak üzere marka iletişim ve pazarlama, marka konumlandırma, tüketici iletişimi alanlarında mentorluk yapmış, yine alanında pek çok projede ilklere imza atmış, ulusal TV kanallarında yüzlerce yemek programı hazırlayıp sunmuş olan Gastronomi editörü, araştırmacı yazar ve Eğitmen Şef Gülhan Kara’dır. Merkez Atölye, ilk franchise örneği olarak 2015 yılından beri Tülay Tuna tarafından işletilmektedir.
Chef’s İstanbul, 20. yılında, girişimcinin işini kolaylaştıran ve zorlayıcı şartları olmayan “yeni model franchising” sistemi ile sadece marka isim kullanım hakkı vererek size kendi işletmenizi kendi yatırım gücünüze ve koşullarınıza göre kolayca açma fırsatı sunuyor.  Markanın sağladığı güven ile işletmenizi hizmete açtığınız anda müşteriniz sizi bulacaktır. Bu anlaşma modeli kapsamında işletmenize 6 aylık yönetim, işletme ve sistemi yürütme alanlarında marka sahibi tarafından ücretsiz danışmanlık desteği verilecektir.

Alanında tescilli ve güven kazanmış çok bilinen, tanınan, sektörün ilk “aşçılık ve pastacılık okulu” olarak 20 yılda binlerce kişinin aldığı sertifikalarla meslek sahibi olmasını sağlayan, binlerce kişinin hobilerini geliştirdiği, yüzlerce şirketin binleri aşan çalışanlarının mutfak atölyelerinde geçirdiği sıra dışı motivasyon kursları ile şirket içi çalışma performanslarını artırdığı Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi, size hayalinizdeki işi hayata geçirmeniz için bulunmaz bir fırsat sunuyor.

Son yıllarda giderek önem kazanan ve çok ilgi gören mutfak atölyeleri, yemek kursları, pastacılık, ekmekçilik eğitimleri, mutfak workshoplarını siz de yaşadığınız yerde “Chef's İstanbul” marka güvencesi ile "Chef's istanbul" adı altında mutfak atölyenizi açabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için: 0532 748 72 22 nolu telefondan iletişim kurabilirsiniz.